📷 Licht gaat uit bij Dante Vanzeir, rood na stevige slag: lange schorsing?

Dennis Rosiers
| 116 reacties

Het is niet de meest fijne week uit de loopbaan van Dante Vanzeir. Op de vorige speeldag miste de goalgetter van Union in de slotminuut een strafschop om Union een punt te bezorgen tegen STVV. Zaterdag, op bezoek bij Charleroi, ging het licht bij Vanzeir uit op slag van rust.

Een gehavend Union stond met 0-2 op voorsprong op Charleroi. Op slag van rust ging Dante Vanzeir echter stevig over de schreef. De Limburger werd in de zestien meter aan het shirt getrokken door Ozornwafor.

Vanzeir werkte zich los en maakte een slaande beweging naar de Charleroi-verdediger, die even buiten bewustzijnw was en na minutenlang verzorgd te worden afgevoerd werd op een draagberrie.

Op aangeven van de VAR stuurde Laforge Vanzeir naar de douches. Het lijkt er sterk op dat Union een tijdlang de helft van zijn levensgevaarlijk spitsenduo zal moeten missen.