Guardiola: "Zullen twee buitengewone wedstrijden moeten spelen", Ancelotti: "Niemand had ons hier verwacht"

Guardiola: "Zullen twee buitengewone wedstrijden moeten spelen", Ancelotti: "Niemand had ons hier verwacht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City-Real Madrid vanavond... Het doet de voetbalfan al watertanden. Een clash tussen twee verschillende stijlen en tussen twee teams die 'all the way' willen gaan.

Voor Carlo Ancelotti is het een lange neus naar de kritikasters. "We gingen het dit jaar niet tot in de halve finales schoppen. En kijk waar we nu staan", aldus de coach van Real Madrid. "Real zal altijd strijden. En dat doen we ook nu."

Pep Guardiola heeft dan weer heel veel respect voor de tegenstander. "We willen naar de finale en we willen die winnen, maar dat telt nu nog niet. We staan nu opnieuw in de halve finales, tussen de beste teams van Europa. Het is een eer hier te staan. Teams als Barcelona, Real Madrid, Bayern München en Liverpool stonden hier al zo vaak. Maar wij horen daar de laatste jaren ook bij."

"Het wordt morgen een enorme test tegen Real Madrid", gaat Guardiola voort. "Ze zijn heel sterk, en ik heb veel respect voor Real, maar we gaan de uitdaging aan. We zullen twee buitengewone wedstrijden moeten spelen om door te stoten naar de finale. We moeten ervan genieten en alles geven." .

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties