Van Bommel hoopt op reactie tegen Gent en wil nog versterking op één bepaalde positie

Van Bommel hoopt op reactie tegen Gent en wil nog versterking op één bepaalde positie
Foto: © photonews

Antwerp kreeg een fikse tik van Basaksehir en mag Europees voetbal dit seizoen verder vergeten. Mark van Bommel liet zich alvast niet kennen en stond vrijdag de journalisten te woord.

Van Bommel ziet één van zijn doelstellingen in de vuilbak verdwijnen. “We hadden graag de Europese groepsfases gehaald. En sterker nog: we hadden willen overwinteren. Dat is nu niet gelukt”, aldus de T1 bij Het Nieuwsblad. “Maar we zijn een ploeg in opbouw."

"Ik heb bij clubs gespeeld die top zijn, die elke wedstrijd moeten presteren. Waar winnen een evidentie is. Zo ver zijn wij nog niet. Maar dit was wel een onnodige nederlaag op een ongelukkig moment. Ik ben benieuwd hoe we gaan reageren. Zondag wacht alweer AA Gent: dat is een sterke tegenstander, goeie ploeg.”

Antwerp wil de kern graag nog afzwakken, maar Van Bommel hoopt nog op een versterking.“Ik moet duidelijk zijn”, aldus ook Van Bommel. Graag zou hij er zelf nog een versterking bij krijgen. “Door de blessure van Balikwisha hebben we weinig opties op de flanken. Daar zijn we nog op zoek naar vers bloed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties