Ook tegen Mechelen opnieuw veel jonkies bij Club Brugge, Rik De Mil wist in Kortrijk al waarom

Ook tegen Mechelen opnieuw veel jonkies bij Club Brugge, Rik De Mil wist in Kortrijk al waarom

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook tegen KV Mechelen begon Jorne Spileers in de basis bij Club Brugge. En er zaten ook opnieuw heel wat jonkies op de bank.

Jorne Spileers krijgt al een paar weken volmondig de kans van nieuwe T1 Rik De Mil. En met Antonio Nusa, Kyriani Sabbe, Chemsdine Talbi, Cisse Sandra en Romeo Vermant was de bank ook in Mechelen heel jong.

In Kortrijk gaf De Mil een aantal van de jonkies in de tweede helft de kans. Een bewuste keuze, maar de oefenmeester zet niet zomaar jongelingen gewoon om ze te zetten.

Spileers Jorne
© photonews

"Ik gooi ze er niet zomaar in, nee", klonkl het al na de wedstrijd tegen Kortrijk; "Ik zie ze bezig op training en heb er het volste vertrouwen in."

"Als je achterstaat, dan kan je iets proberen forceren. Als we het op zijn beloop laten met hetzelfde resultaat, dan sta je even ver."

Enthousiasme

"Ze kwamen in vol enthousiasme in moeilijke omstandigheden", aldus nog De Mil. "Ze waren niet onder de indruk en namen initiatief."

"Ik was tevreden met hun invalbeurt", besloot de oefenmeester van Club Brugge. En dus mogen de jonkies ook in Mechelen op speelminuten hopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties