Moet Antwerp-speler voorlopig niet hopen op de Rode Duivels? "Daar zit hij toch nog een niveau onder"

Moet Antwerp-speler voorlopig niet hopen op de Rode Duivels? "Daar zit hij toch nog een niveau onder"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp heeft na het afscheid van Toby Alderweireld geen Rode Duivel meer in zijn rangen. Maar één speler van Antwerp hoeft niet snel te rekenen op een selectie.

Antwerp maakte na de bekerwinst van zondag tegen KV Mechelen opnieuw indruk tegen Union. Met twee omschakelmomenten stond het na een halfuur al 0-2 voor en pakte het ook de drie punten. 

Vooral het middenveld, met jonge Belgen Vermeeren en Keita maakte indruk. Ook op Gert Verheyen. "Dat zijn twee jonge gasten die op het middenveld spelen alsof ze er al jaren de dienst uitmaken. Dat is heel straf", zei hij bij Eleven. 

Balikwisha bij de Rode Duivels?

Ook Michel-Ange Balikwisha speelde weer sterk. Bondscoach Tedesco was woensdag aanwezig, maar volgens Verheyen moet Balikwisha niet rekenen op een selectie in juni. 

"Als je hem gaat afwegen tegen de Doku’s van deze wereld, dan zit hij daar toch nog een niveau onder. Dus voorlopig nog niet, denk ik", zei Verheyen nog.

Balikwisha scoorde dit seizoen 9 keer en gaf ook 1 assist in 37 wedstrijden voor Antwerp dit seizoen. Doku zit aan 6 goals en 2 assists in 30 wedstrijden, maar speelde ook bijna 1200 minuten minder dit seizoen dan Balikwisha. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties