'Anderlecht wil Barcelona en diverse Belgische clubs aftroeven met ultieme belofte aan flankspeler'

'Anderlecht wil Barcelona en diverse Belgische clubs aftroeven met ultieme belofte aan flankspeler'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heel wat ploegen azen op hem. En daar horen wel degelijk ook Belgische clubs bij, zo blijkt ondertussen. Eentje onder hen wil hem nog steeds losweken.

Tudor Mendel-Idowu maakte al indruk bij de U18 van Chelsea met zeven doelpunten en drie assists en is ook jeugdinternational bij Engeland. Nu lijkt de jonge Brit op weg naar nieuwe oorden.

Hij is einde contract bij Chelsea en het staat hem dus volledig vrij om andere lucht in te ademen en zijn carrière een nieuwe wending te geven. En dat kan hem naar een andere competitie brengen.

© photonews

Heel wat topclubs aasden op hem, waarbij Milan enkele maanden geleden al concreet was en ook Juventus, Bayern en PSG hoorden bij de geïnteresseerden.

Er waren ook verschillende Belgische clubs die hem wilden en de voorbije weken was het Barcelona die de strijd om de handtekening leek te gaan halen.

A-kern?

RSC Anderlecht heeft nu volgens transfergoeroe Fabrizio Romano een ultiem aanbod gedaan. Daarmee willen ze de deal kapen.

Mogelijk dat de 18-jarige winger dan toch nog naar Neerpede komt, om er eerst bij de Futures aan te pikken. Al zou een deel van het gepaai van paars-wit een belofte richting A-kern zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties