Megatransfer Gift Orban lijkt nabij, Vanhaezebrouck komt met verrassende update

Megatransfer Gift Orban lijkt nabij, Vanhaezebrouck komt met verrassende update
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door het vertrek van Harry Kane bij Tottenham lijkt de weg open te liggen voor een transfer van Gift Orban. Maar misschien hebben de Buffalo's wel een ferm plan.

De interesse van Tottenham voor Gift Orban van KAA Gent is niet nieuw. Ondertussen zou er al een bod zijn binnengelopen van meer dan 25 miljoen euro.

Engelse bronnen maken duidelijk dat er mogelijk een nieuw bod zal worden binnengebracht volgende week. Daarmee moeten The Spurs het pleit voor Orban definitief zien te winnen. 

Gift Orban
© photonews

Ook Sacha Tavolieri is ervan overtuigd dat beide clubs volgende week tot een vergelijk zullen komen en Orban zijn transfer naar de Premier League zal maken. Hein Vanhaezebrouck blijft echter op de vlakte.

"Het is niet ondenkbaar dat Gift Orban zal blijven bij Gent", liet hij weten op een persconferentie voorafgaand aan het duel tegen Westerlo. Dat zou de Buffalo's meteen een enorm extra wapen geven.

Mercato niet voorbij

"De mercato is nog niet voorbij. We zullen dus moeten zien wat er de komende weken nog gaat gebeuren", aldus de oefenmeester van Gent.

"De komst van Sam Baro? Dat kan ons helpen, maar we gaan ook niet plots geld door ramen en deuren kunnen buitensmijten. Maar het zal ons zeker helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties