Done deal: Belgisch team gaat Europa in met nóg een extra international

Done deal: Belgisch team gaat Europa in met nóg een extra international
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union SG zag heel wat spelers de club verlaten. Toch blijft de ploeg het goed doen in de Jupiler Pro League. Het mag de Europa League in én heeft nog een extra speler weten in te lijven.

Union SG wist deze week Lugano opzij te zetten in de Europa League met een ploeg dat bijna helemaal anders is dan dat van vorig seizoen. Met Alexander Blessin is er een nieuwe coach, in alle linies zijn er ook nieuwe spelers.

En ook op Transfer Deadline Day blijven ze zich roeren. Deze keer voor een nieuwe spits die ze weten weg te plukken uit Ecuador. En hij zal ook meteen voor heel wat seizoenen in de Belgische hoofdstad gaan verblijven. 

Kevin Rodriguez is een 23-jarige international uit Ecuador. Hij komt over van Independiente del Valle en tekende een contract voor vier seizoenen. In het contract is er ook nog een optie op een vijfde seizoen opgenomen.

De Ecuaodoriaanse spits verzamelde al vijf caps voor zijn land. Hij scoorde al drie doelpunten in twaalf wedstrijden in zijn land dit seizoen en heeft volgens Transfermarkt een transferwaarde van een half miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties