Pär Zetterberg, diepbedroefd door Anderlecht: "Er is iets gebroken"

Pär Zetterberg, diepbedroefd door Anderlecht: "Er is iets gebroken"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Pär Zetterberg keerde in 2019 via de voordeur terug naar Anderlecht. Met hem, Vincent Kompany en Franky Vercauteren bij de club leek alles rooskleurig, maar de Zweed werd vervolgens meedogenloos ontslagen.

Pär Zetterberg keerde terug naar de club om assistent te worden van Franky Vercauteren in 2019.

"Ik heb er geen spijt van dat ik terug ben gekomen, ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Ik zou spijt hebben als ik het niet had geprobeerd", zei Zetterberg in een interview met Le Soir. "Het zou makkelijker zijn geweest om te werken bij een club die werkt, zoals nu.

Zetterberg, een Union supporter?

Dat gezegd zijnde, is het onwaarschijnlijk dat Pär Zetterberg terugkeert naar Anderlecht. "Nee, er is iets gebroken (...) Ik ben blij om te zien dat de resultaten er weer zijn, maar ik kijk nog steeds alleen naar de wedstrijd van paars-wit als ik niets anders te doen heb". 

Erger nog, hij is van plan om terug te keren naar Lotto Park, maar om Union te zien spelen. "Ik denk erover om terug te komen om Union op 14 december tegen Liverpool te zien spelen. Mijn familie is erg close met die van Gustaf Nilsson," onthult Zetterberg. Ironisch om te denken dat de legendarische spelmaker van RSCA om deze reden terugkeert naar 'zijn' Astridpark.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties