Geen twijfel mogelijk? "Inter maakte grove fout met Romelu Lukaku"

Geen twijfel mogelijk? "Inter maakte grove fout met Romelu Lukaku"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku speelt zondag met AS Roma tegen Inter Milan. Er wacht hem een bijzondere welkom tegen zijn ex-ploeg.

Geen wedstrijd die komend weekend meer aandacht zal krijgen dan de match tussen Inter Milan en AS Roma. Met alle ogen op Rode Duivel Romelu Lukaku.

De turbulente transfergeruchten van afgelopen zomer, met onder andere de flirt met Juventus, zorgden ervoor dat Big Rom niet meer welkom was bij Inter.

Ernesto Paolillo, CEO van Inter Milan tussen 2006 en 2016, neemt het bij Cusano Italia TV enorm op voor onze landgenoot. “Inter heeft een grove fout gemaakt met Lukaku”, zei hij.

Hij heeft het over de finale van de Champions League, op 10 juni 2022 tegen Manchester City. Lukaku was toen maar een invaller.

“Lukaku werd gedesillusioneerd - ze stelden hem teleur. Hij werd niét op de juiste manier behandeld. Romelu verdiende het om vanaf minuut één te spelen. Toen hij kon rekenen op frisse medemaats, en niet op flanken die al uitgeput waren en Lukaku niet meer op de juiste manier konden bereiken en aanspelen.”

Dat zal volgens Paolillo ook meegespeeld hebben bij Lukaku om andere oorden op te zoeken. “Lukaku wou garanties om eerste spits te zijn bij de Nerazzurri. Maar die belofte kreeg hij niet. Dan is het logisch dat iedereen zijn eigen keuzes maakt. Ik begrijp daarom waarom Lukaku een aanbod van Inter weigerde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties