VAR en arbitrage krijgen er ook in Cercle - Anderlecht flink van langs: "Genieten van nieuw horloge"

VAR en arbitrage krijgen er ook in Cercle - Anderlecht flink van langs: "Genieten van nieuw horloge"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht maakte indruk op bezoek bij Cercle Brugge. Maar het had mogelijk toch ook gewoon anders kunnen lopen. Zo waren er toch wel wat bijzondere fases, waarbij ref en arbitrage een hoofdrol speelden.

Op zaterdag was er in de wedstrijd tussen Antwerp en Genk al veel te doen over een niet-gefloten strafschop op Bryan Heynen. Dat kan u hier nog eens nalezen van naaldje tot draadje.

En een dagje later is het opnieuw raak, deze keer in Cercle Brugge tegen RSC Anderlecht. Eerst ontsnapte Anderlecht aan buitenspel bij een doelpunt van Dolberg, wat eerder was er mogelijk al een rode kaart.

Zeno Debast ging zwaar door met de studs op Kevin Denkey en kreeg geel van Jan Boterberg. De VAR zag er meer in en riep de verdediger van paars-wit naar het scherm. Boterberg hield het echter bij geel.

Bij De Vereniging gingen ze daar niet echt mee akkoord. Voor hen was het wél rood en die rode kaart had mogelijk ook wat kunnen veranderen aan de wedstrijd. Bij de supporters liepen de meningen danig uiteen:

Vond u het een rode kaart?

52%
48%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties