Vierde plaats niet genoeg: 'Trainer aan de deur gezet na overwinning, opvolger al gekend'

Vierde plaats niet genoeg: 'Trainer aan de deur gezet na overwinning, opvolger al gekend'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Challenger Pro League won KMSK Deinze van RSCA Futures. Toch werd trainer Marc Grosjean aan de deur gezet.

Deinze won afgelopen weekend met 1-3 van RSCA Futures. De ploeg staat momenteel op de vierde plaats in de rangschikking van de Challenger Pro League, op drie punten van leiders Zulte Waregem en Beerschot, al hebben die laatste nog een match te goed.

Toch is dat onvoldoende voor de clubleiding. “Na zorgvuldige afweging heeft KMSK Deinze, in onderlinge overeenkomst, de samenwerking met hoofdcoach Marc Grosjean met onmiddellijke ingang stopgezet”, klinkt het op de website van de club.

“Marc Grosjean heeft zich gedurende zijn periode als hoofdcoach gedreven ingezet voor KMSK Deinze, en wij willen hem hartelijk bedanken voor zijn toewijding, inzet en bijdragen aan onze club. Onder zijn begeleiding hebben we verschillende uitdagingen overwonnen en zijn we gegroeid als team.”

“De gezamenlijke beslissing van investeerder ACA Football Partners en het bestuur van KMSK Deinze om de samenwerking te beëindigen, is genomen met als doel KMSK Deinze naar een hoger niveau te tillen, met de ultieme ambitie om naar 1A te evolueren.”

Volgens Het Nieuwsblad wordt Hans Somers de nieuwe trainer. Hij was tot vorige maand assistent bij OH Leuven. Dinsdag al zou hij zijn eerste training leiden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties