Ooit nog voetballen? Speler uit Premier League Tom Lockyer laat zich twee weken na hartstilstand uit over toekomst

Ooit nog voetballen? Speler uit Premier League Tom Lockyer laat zich twee weken na hartstilstand uit over toekomst
Foto: © photonews

Grote paniek was het in Engeland twee weken geleden, toen Tom Lockyer tegen de grond ging en een hartstilstand kreeg tijdens een wedstrijd in de Premier League. Hoe zit het nu twee weken later en wat met de toekomst?

Tom Lockyer is een verdediger van Luton Town, de ploeg waar Thomas Kaminski dit jaar in doel staat en mooie dingen laat zien. In de wedstrijd tegen Bournemouth op zaterdagnamiddag 16 december was hij plots in elkaar gestuikt.

Lockyer
© photonews

Terwijl ploegmaats verweesd aan het bidden waren of de ogen afschermen, stormden de paramedici meteen het veld op. De wedstrijd werd gestaakt, snel kwamen er positieve berichten binnen over Tom Lockyer.

De verdediger was snel opnieuw bij bewustzijn, waardoor erger zeker werd voorkomen. Twee weken later is hij nu een keertje teruggekomen op het incident en kijkt hij ook al verder: "Ik zal de club proberen helpen, op welke manier dan ook."

"Ik wil de mensen bedanken die mijn leven hebben gered. Ik heb in 2024 een nieuwe afspraak met de specialisten", aldus Lockyer in een reactie via de sociale media. De komende weken of maanden mogelijk nog meer nieuws dus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties