Dit is de prioriteit van Charleroi deze wintermercato

Dit is de prioriteit van Charleroi deze wintermercato
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi heeft het jaar dan wel met winst afgesloten, maar het wordt een zware winter voor de Zebra's. De fans roepen om versterkingen, maar veel beweging zit er waarschijnlijk niet in op de wintermercato.

Felice Mazzù heeft waarschijnlijk een totale crisis afgewend. De overwinning van Sporting Charleroi op KV Mechelen in de laatste wedstrijd van 2023 was nodig om het jaar uit de rode zone te eindigen. Maar de Zebra's staan er nog steeds heel slecht voor. De supporters willen versterking, nog voor het trainingskamp begint.

De winterstage van de club begint aanstaande zondag in Turkije en - behoudens een grote verrassing - zal dat zonder versterkingen zijn. De timing was nogal krap. La Dernière Heure meldt dat hen mercato waarschijnlijk niet erg bewogen zal zijn.

De prioriteit van Mehdi Bayat is een 'atletische' centrale verdediger. Fans die aandringen op de komst van aanvallende spelers, en in het bijzonder een spits, zullen waarschijnlijk teleurgesteld zijn, omdat Bayat gelooft dat hij voorin genoeg diepte heeft. Mazzù zal het dus moeten doen met Badji, Dabbagh en Stulic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties