Voetbalschoenen aan de haak: Zulte Waregem neemt afscheid van 25-jarige speelster

Voetbalschoenen aan de haak: Zulte Waregem neemt afscheid van 25-jarige speelster
Foto: © Essevee

In het vrouwenvoetbal is de maand januari er ook eentje van en met transfers. En er zijn ook mensen die de voetbalschoenen aan de haak hangen. Ook in Zulte Waregem is dat het geval jammer genoeg.

De 25-jarige Amber De Priester heeft besloten haar voetbalschoenen aan de haak te hangen. De middenveldster kampte de voorbije jaren met veel blessures en die aanhoudelijke blessurelast heeft haar nu tot de beslissing gedwongen.

Afgelopen weekend kwam ze afscheid nemen van haar ploeggenotes. Het werd een emotionele gebeurtenis, zowel voor De Priester als de rest van haar ploegmaten. Essevee maakte er ook een bericht van op de sociale media.

"Zaterdag namen we afscheid van Amber De Priester. ❤️ Omwille van blessureleed besloot Amber een punt te zetten achter haar voetbalcarrière. Bedankt voor de mooie jaren, Amber! ❤️💚", aldus Essevee in een bericht op facebook.

De Priester is van opleiding kinesitherapeute en zal zich dus nu volop storten op haar professionele bezigheden. Ook wij van Vrouwenvoetbalkrant.be willen haar veel sterkte en succes wensen in haar verdere carrière.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties