En plots gaat het hard: Wouter Vrancken mag drie keer juichen

En plots gaat het hard: Wouter Vrancken mag drie keer juichen
Foto: © photonews

KRC Genk zal nog moeten knokken om play-off 1 te gaan halen. Vorig seizoen leken ze nog op weg naar de titel, nu staan ze amper zevende. Alle hens aan dek dus ook voor de Limburgers, die nu wel heel wat opstekers krijgen.

Op de geschorste Joseph Paintsil moet niet meer gerekend worden bij KRC Genk, want hij zit ondertussen op het vliegtuig naar Los Angeles. Een aantal andere spelers lijken dan weer wél gewoon klaar te zijn voor de strijd.

Het duel tegen RWDM wordt een belangrijke match voor de Limburgers, die dus met zoveel mogelijk fitte mensen willen verschijnen. In die hoedanigheid is er ondertussen heel wat goed nieuws te melden vanuit Genk.

Woensdag was al duidelijk dat Mujaid Sadick na een buikgriep helemaal terug is en de wedstrijd tegen de Brusselaars zal halen. Donderdag werd nog meer goed nieuws bekendgemaakt. Volgens Het Belang van Limburg gaat het namelijk ook goed met Yira Sor, die ondertussen met de groep kon trainen.

Ook hij zal waarschijnlijk klaar raken voor de wedstrijd tegen RWDM. Joris Kayembe is ondertussen teruggekomen van de African Cup of Nations en trainde donderdag voor het eerst mee bij De Smurfen. En dat tot grote vrede van ook coach Wouter Vrancken, die opnieuw positieve keuzes kan gaan maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties