Boskamp heeft duidelijke mening over wie Champions' Play-offs verdient: "Misschien denken ze dan twee keer na"

Boskamp heeft duidelijke mening over wie Champions' Play-offs verdient: "Misschien denken ze dan twee keer na"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De laatste twee wedstrijden van de reguliere competitie zullen bepalen wie er in de Champions' Play-offs zal uitkomen. Er zijn nog vier ploegen die daarvoor strijden: Genk, Gent, KV Mechelen en Cercle. Voor Johan Boskamp is het duidelijk wie het haalt.

De Nederlandse analist zet zijn geld op Cercle Brugge en KV Mechelen. “Omdat Genk en Gent het niet verdienen na hun kloteseizoen", zegt hij in HBvL. "Het zal ze leren om hun beste spelers te verkopen in de winter."

"Wat hadden ze dan gedacht? Dat ze daar ongestraft mee zouden wegkomen? AA Gent zit zonder spitsen en Genk is zijn rechterflank kwijt. Als je dan ook nog eens geen evenwaardige vervangers kan aantrekken, dan heb je het alleen maar aan jezelf te danken."

Maar Boskamp heeft nog een reden. “Daar komt nog eens bij dat Genk en Gent twee van de grootste voorstanders zijn van die verdomde play-offs. Als ze ernaast vallen, zullen ze misschien wel twee keer nadenken voor ze hun stem uitbrengen nu er wordt nagedacht over een nieuw competitieformat voor het volgende televisiecontract.”

“In mijn ogen verdienen Cercle en KV Mechelen het meer. Het zou de terechte kroon op het werk zijn na een mooi seizoen. Wat fris bloed om de gevestigde orde te verstoren, dat maakt de competitie alleen maar interessanter. Niemand die kan zeggen dat het onverdiend zou zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties