Voorlopig geen verrassingen in CL-voorrondes

Terwijl Zulte Waregem in Eindhoven een goede uitgangspositie probeert te verzilveren, zijn al enkele wedstrijden afgefloten. Hieronder vind je alvast een overzichtje van de wedstrijden die in de vooravond zijn afgetrapt.

De bekende namen hebben hun heenwedstrijd alvast winnend afgesloten. Zenit Sint-Petersburg ging met het kleinste verschil winnen bij FC Nordsjaelland. Dat verslag kan je HIER nalezen. Axel Witsel toonde vooral in de eerste helft zijn kunnen.

FC Basel won ook al met 1-0 tegen het Israëlische Maccabi Tel Aviv. Op slag van rust scoorde Valentin Stocker het enige doelpunt van de partij. Steaua Boekarest geraakte dan weer niet verder dan een scoreloos gelijkspel bij Dinamo Tbilisi en Austria Wenen trok thuis aan het langste eind tegen FH Hafnarfjardar (1-0).

Viktoria Plzen is zo goed als zeker van een plaats in de laatste voorronde na een 0-2-overwinning bij Kalju. Shakhter Karagandy won op eigen veld met zware 3-0-cijfers van Skënderbeu Korçë.