Bayern te sterk voor Manchester City

Timothy Collard
| 5 reacties

Bayern München heeft de Audi Cup 2013 op zak gestoken. Der Rekordmeister kwam op achterstand tegen Manchester City, maar won uiteindelijk met 2-1.

Op doelpunten was het wachten tot na de koffie. Alvaro Negredo, onlangs overgekomen van Sevilla, opende de score en wees Bayern op achtervolgen aan.

Vijf minuten later kreeg de thuisploeg een strafschop en Thomas Müller faalde niet: 1-1. De Duitsers kregen vleugels en een kwartier voor tijd bracht Mandzukic Bayern aan de leiding met een rake kopbal.

De Citizens probeerden nog wel, maar Bayern gaf de voorsprong niet meer uit handen en kroont zich zo tot winnaar van de Audi Cup. Vincent Kompany en Dedryck Boyata maakten de negentig minuten vol bij City, Daniël Van Buyten viel een twintigtal minuten voor tijd in bij Bayern.