Beerschot-Wilrijk eenvoudig voorbij Antonia

bart ver elst
| 12 reacties

Beerschot-Wilrijk heeft vanavond een 4-2 zege behaald tegen Antonia, de nummer zes in het klassement. Daarmee boekt de koploper in eerste provinciale een negen op negen en is het bijna zeker van de titel.

Trainer Urbain Spaenhoven begon met dezelfde elf aan de wedstrijd die vorige week voor de overwinning in Herentals zorgden. Bij de rust stond Beerschot-Wilrijk al op een 3-0 voorsprong, na twee treffers van Daal en een doelpunt van Ascencion. Wedstrijd gespeeld zou je dan denken, maar Antonia kwam na rust (even) terug in de wedstrijd.

Kristof Snelders, die ooit nog bij Germinal Beerschot speelde, en Van Looveren zorgden voor ervoor dat Antonia terugkwam tot 3-2, ondanks het goede voetbal dat Beerschot-Wilrijk op de mat legde. Daarna kwam de koploper nooit meer in de problemen en was het wachten tot Verboven tien minuten voor tijd de 4-2 eindcijfers vastlegde. Beerschot-Wilrijk kan na deze overwinning de titel nauwelijks nog mislopen.