Galatasaray haalt sloophamer boven

bart ver elst

Galatasaray heeft een overtuigende 6- 1 overwinning geboekt tegen Akhisar Belediyespor, dat toch op een verdienstelijke zesde plaats staat in de Turkse competitie. Galatasaray komt met deze overwinning tot op drie punten van leider Fenerbahçe.

Didier Drogba kon zijn ploeg net voor het kwartier al op voorsprong zetten. Vijf minuten later verdubbelde Alex Telles de score. 2-0 was ook de ruststand in een interessante eerste helft.

Na de rust deden opnieuw Drogba en Yilmaz de score oplopen tot 4-0. Even later kon ook Belediyespor scoren via Akyüz.  Danzij een owngoal en een doelpunt van Sneijder werd het nog 6-1 voor de thuisploeg, dat zo weer vijf punten uitloopt op Besiktas, de nummer drie in het klassement.