Werder Bremen met de billen bloot in Freiburg

Nicola Cantoro
| 1 reacties

Werder Bremen moest deze middag naar Freiburg, de derde laatste in de Bundesliga. Het werd geen aangename trip voor de Bremenaars. Het verloor met 3-1 in Freiburg, dat een uitstekende zaak doet onderin het klassement.

Na een kwartier spelen kwam de thuisploeg op voorsprong na een heerlijk afstandschot van Schuster. Na rust ging Freiburg verder op zijn elan. De tweede goal was wederom van mooie makelij. Mehmedi legde knap terug op Klaus die in één tijd raak trof. Bij het derde doelpunt werd het schot van Klaus nog afgeblokt, maar kon Mehmedi de bal voorbij doelman Wolf werken.

Twintig minuten voor tijd maakte Petersen nog de ereredder voor Werder Bremen, maar verder kwamen de bezoekers niet. Met de winst schuift Freiburg twee plaatsen op in de rangschikking. Het doet een uitstekende zaak met het oog op het behoud. Werder Bremen staat nu pas twee plaatsen hoger dan Freiburg en is ook nog niet helemaal zeker van het behoud.