Overzicht Bundesliga: Augsburg geeft rode lantaarn door aan Hamburg

Diederik Geypen

In Duitsland staat doorgans het meerendeel van de wedstrijden op zaterdag geboekt. Vandaag stonden toch nog twee duels op het programma.

Eintracht Frankfurt 0-1 Augsburg

Augsburg bengelde na een 0 op 6 troosteloos onderaan in de Bundesliga. Op bezoek bij middenmoter Frankfurt zouden de troepen van Markus Weinzierl voor het eerste puntengewin gaan. En dat lukte ook. In minuut 49 scoorde Raul Bobadilla de enige treffer van de middag. Drie gouden punten voor de club uit Beieren. Stuttgart daarentegen staat met één punt helemaal onderin het klassement.

Hannover 96 2-0 Hamburg

Bij Hamburg loopt het dit seizoen absoluut. De ploeg wacht zelfs nog op zijn eerste doelpunt van het seizoen en dat kwam er ook tegen Hannover niet. De thuisploeg haalde een eenvoudige 2-0 zege dankzij treffers van Andreasen en Sobiech. Die eindstand stond al na 24 minuten op het scorebord. Hannover 96 staat met zeven punten op een gedeelde leidersplaats, Hamburg is laatste.