Besiktas kan niet winnen op eigen veld

Caroline Tonnelier

Besiktas is er op eigen veld niet in geslaagd te winnen van Rizespor. Het bleef steken op een 1-1 gelijkspel.

Lange tijd zag het er zelfs naar uit dat Besiktas op weg was naar een eerste thuisnederlaag in een jaar. Rizespor was immers in het begin van de tweede helft op voorsprong gekomen via Ümit Korkmaz.

De thuisploeg vroeg wel met recht en reden om een strafschop, maar de scheidsrechter vergat de bal op de stip te leggen. Verder toonde Besiktas te weinig en het was wachten tot tien minuten voor tijd op de gelijkmaker. De Zwarte Adelaars verloren zo al bijna één jaar geen competitiewedstrijd meer op eigen veld. De laatste ploeg die kwam winnen in het Recep Tayyip Erdoganstadion was Galatasaray.