Besiktas verliest drie punten in slotminuten

Caroline Tonnelier

Anderlecht kan erover meespreken, nu overkwam het ook Besiktas. De koploper liet in de slotfase een zege winnen tegen Erciyesspor.

Alle doelpunten vielen in de tweede helft. De opening was voor Boye in de 54e minuut. Daarna leek Frei de man van de match te gaan worden. Hij bracht met twee doelpunten Besiktas op voorsprong. De 1-2 viel na 85 minuten en de zege leek dus binnen voor Besiktas.

De bezoekers, die halfweg de tweede helft met tien waren komen te staan na de uitsluiting van Töre gaven in de slotfase echter nog de zege uit handen. Edinho zette kort voor tijd de gelijkmaker op het bord. In de slotfase ontplofte het Kadir Has Sehirstadion na de 3-2 van Cenk Ahmet. Voor Besiktas was het de eerste nederlaag sinds 27 april. Ondanks de nederlaag blijven de Zwarte Adelaars wel leider in de Süper Lig.