In Nederland hebben we al een kampioen!

Caroline Tonnelier
| 5 reacties

Het was al langer duidelijk dat PSV op weg was naar zijn 22e landstitel. De vraag was alleen nog wanneer het zover zou zijn en ook die is intussen beantwoord.

Heerenveen is een te duchten tegenstander, maar PSV kende een droomstart. Na drie minuten liet De Jong het Philips Stadion een eerste keer ontploffen. Halfweg de eerste helft maakte Depay er 2-0 van.

Het leek niet meer fout kunnen lopen voor PSV, maar van den Berg zorgde op aangeven van onze landgenoot Marzo voor de aansluitingstreffer. Nog voor de rust maakte De Jong er 3-1 van en de fans van de thuisploeg konden dus al feestend de rust in.

Uiteindelijk werd het nog 4-1. Op het einde van de wedstrijd nam Narsingh het allerlaatste beetje twijfel weg. De eerste landstitel voor PSV sinds 2008 was een feit.