antAntwerp
ohlOH Leuven
1-0
1-1
Datum: 01/12/2007 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Bosuil
Fans Antwerp morren na slechte wedstrijd
Dirk Pieters
| 0 reacties
Fans Antwerp morren na slechte wedstrijd
Foto: © SC

Antwerp kwam zaterdagavond op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De Great Old mocht na de wedstrijd nog tevreden zijn met de puntendeling, want Leuven was overduidelijk de betere ploeg.

Toch kwam Antwerp al vrij snel op voorsprong. Het was Peter Utaka, opnieuw alleen in de spits, die zich door het centrum kon wringen en de bal naast Ruttens in doel schoof. Dat was meteen ook de enige echte grote kans van Antwerp. Nadien kroop de thuisploeg helemaal terug en was het enkel OH Leuven dat probeerde te voetballen. De bezoekers kregen tegen een laf spelend Antwerp nog tweede grote kansen van Janssens en Brogno, maar het bleef 1-0.

Ook na de rust was het al Leuven. De bezoekers dwongen rond het uur een resem corners af en dat leverde meteen de verdiende gelijkmaker op. Ook na de gelijkmaker bleef OH Leuven op zoek gaan naar de drie punten. De ingevallen Haghedooren en Janssens misten daarna nog de kansen om Leuven een verdiende zege te bezorgen. Na het fluitsignaal werden de spelers van Antwerp zwaar op de korrel genomen door het thuispubliek.

TOESCHOUWERS: 4.000

DOELPUNTEN: 8' Utaka, 67' Janssens 1-1 

ANTWERP: Ristovic, Fränkel, Lea, Elejiko, Baert (84' Glouftsis), Utaka, Cathcart, Addo, Suleymane, Ryan (58' Pivaljevic), Jelicic (46' McStay) 

OH LEUVEN: Ruttens, Odoi, Greven, Vastmans, Baghdad (58' Matton), Nwadikwa, Schoonjans, Schouterden (58' Haghedooren), Omonga, Brogno, Janssens