Competitie: 1e nationale
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Beerschot - Coxyde (1e nationale 2016/2017)

Wedstrijd van Speeldag 12 uit de 1e nationale 2016/2017 tussen Beerschot en Coxyde.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90+1
Nog altijd geen 5-0! Losada tikt de bal van dichtbij op de dwarsligger.
87
Losada zet het Kiel in vuur en vlam met een heerlijke actie tussen vier verdedigers van Coxyde. 'Eviva Losada' rolt van de tribunes.
84
Vervangen Alexander Maes
Ingevallen Bjorn Ruytinx

Alex Maes wordt afgelost door Bjorn Ruytinx. El Toro krijgt nog een kleine tien minuten om wat te laten zien.
81
Wat een kans! Vlad Rusu knalt vanuit een scherpe hoek enig mooi richting doel. De bal verdwijnt in het zijnet.
80
Intussen moedigt het Kielse publiek al minutenlang cultheld Kenny Thompson aan.
79
Vervangen Fred Paulin Salem Ngabou
Ingevallen Samcouba Diaby

Coxyde voert laatst wissel door. Samcouba Diaby vervangt Salem-Ngabou.
76
Mooie aanval van de thuisploeg die eindigt bij Tom Pietermaat. Zijn knal zoeft naast.
72
Vervangen Jaric Schaessens
Ingevallen Kenny Thompson

Doelpuntenmaker Jaric Schaessens moet naar de kant. Hij geeft de kapiteinsband door aan Hernan Losada. Kenny Thompson komt in de plek van Schaessens.
69
Ook Coxyde komt dicht bij een doelpunt. Clepkens duwt de poging van Vanhaeren in corner.
66
Op de hoekschop die volgt kopt Jan Van Den Bergh recht in de handen van Flandrinck.
66
Bijna 5-0! Prachtig ingestudeerde vrijschop van Beerschot-Wilrijk, maar doelman Flandrinck pakt de inzet van De Jonghe.
63
Vervangen Ousmane Diakho
Ingevallen Yohann Loisel

De kustploeg gooit er Claude Yohann Loisel in, Ousmane Diakho moet naar de kant.
61
Het Kiel schreeuwt om een strafschop na een duidelijke fout op Vlad Rusu. Scheidsrechter De Clercq wuift het protest weg.
59
De thuisploeg begint te freewheelen. Losada en Maes combineren zich met hakjes en korte passes bijna doorheen de Coxyde-defensie.
56
Vervangen Stacy Misiatu Nzumbi
Ingevallen Bruno Kwani

De bezoekers halen Stacy Nzumbi naar de kant, Bruno Kwani is de nieuwe man.
55
De kansen blijven komen! Rusu kan een goede voorzet van Pereira niet voorbij doelman Flandrinck frommelen.
55
Pech voor Hernan Losada! Maes legt de bal perfect terug, maar die stuit net voordat de Argentijn er zijn voet tegen kan zetten.
54
Heerlijke actie van Alex Maes die zich voorbij drie Coxyde-verdedigers slingert. Zijn schot wijkt af: hoekschop.
53
De Beerschot-Wilrijk supporters jennen de enkele meegereisde fans van Coxyde: "Ik heb de zon zien zakken in de zee", zingen ze.
51
Virton heeft overigens met 1-2 verloren van Seraing waardoor de virtuele voorsprong van Beerschot-Wilrijk op Virton (derde in de stand) nu al negen punten bedraagt.
49

Owngoal
Owngoal van Kevin Ntika Bondombe: -
Beerschot-Wilrijk komt op een 4-0 voorsprong. Het is centrale verdediger Kevin Nitika Bondombe die een voorzet van Alex Maes in eigen doel devieert.
48
Bijna 4-0! Hernan Losada borstelt de bal op het hoofd van Jaric Schaessens, maar de kapitein kopt net naast.
46
Dezelfde 22 spelers beginnen aan de tweede helft. Beerschot-Wilrijk heeft in de eerste helft wel al noodgedwongen gewisseld. Ragolle kwam in de plek van de onfortuinlijke Prychynenko (ziek of gekwetst?).

Rust
KFCO Beerschot-Wilrijk - Coxyde: 3-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Er lijkt niets meer te zullen gebeuren voor de rust. KFCO Beerschot-Wilrijk trekt met een comfortabele voorsprong de kleedkamer in.
40
Jan Van Den Bergh knikt een corner van Losada voorlangs.
39
Coxyde krijgt geen poot meer aan de grond en maakt af en toe een vuil foutje. Scheidsrechter De Clercq houdt de kaarten voorlopig op zak.
33

Goal
Doelpunt van Vlad Rusu (Onbekend Onbekend)
Nu is de match helemaal gespeeld! Man in vorm Vlad Rusu tikt de bal met een gelukje voorbij doelman Flandrinck en kan de bal in een leeg doel eenvoudig binnenduwen. Zijn we op weg naar een monsterscore?
31

Goal
Doelpunt van Hernan Losada (Jaric Schaessens)
KFCO Beerschot-Wilrijk klimt op een dubbele voorsprong. Publiekslieveling Hernan Losada krult een vrijschop heerlijk over de muur, laag in het hoekje. Match gespeeld?
27
Intussen loopt er voor de Kielse Ratten een bemoedigende tussenstand binnen. Eerste achtervolger Dessel staat met 1-0 achter bij Heist.
26
Grote kans voor Coxyde! Jamaïque Vandamme brengt knap voor, maar Clepkens kan de kopbal van Diakho nog uit zijn doel duwen.
25
Vervangen Denis Prychynenko
Ingevallen Dylan Ragolle

Marc Brys moet al vroeg wisselen. Denis Prychynenko moet (gekwetst?) naar de kant, Dylan Ragolle neemt centraal achterin zijn plaats in.
24
Vlad Rusu wordt alleen afgezonderd voor Flandrinck, die heldhaftig uit zijn doel komt om de bal weg te ranselen. De bezoekende doelman blijft gekwetst liggen.
22
Het was overigens het allereerste doelpunt van Jaric Schaessens voor KFCO Beerschot-Wilrijk dit seizoen.
19
Nog geen halve minuut na de openingsgoal knalt Marlon Pereira naast. Is de thuisploeg wakker geworden?
18

Goal
Doelpunt van Jaric Schaessens (Alexander Maes)
Kapitein Jaric Schaessens breekt de ban. Hij wordt mooi in het straatje gestuurd door Alex Maes en blijft koel oog in oog met doelman Flandrinck.
16
Beerschot-Wilrijk krijgt een nieuwe hoekschop, maar Alex Maes trapt ze voorlopig ondermaats.
13
De match kabbelt rustig verder. Beerschot-Wilrijk moet op zijn hoede zijn voor het sterke aanvalskoppel Diakho-Vandamme.
10
Coxyde krijgt een vrijschop op een gevaarlijke plek. Hun ingestudeerd nummertje mislukt, de poging strandt in de muur.
8
Het is nog wachten op de eerste vloeiende combinatie van de thuisploeg. Coxyde voetbalt aardig mee.
6
Ook Coxyde dringt een eerste keer aan. Geudens werkt een gevaarlijke voorzet in hoekschop.
4
Beerschot-Wilrijk krijgt de eerste hoekschop van de wedstrijd.
1
Speler-trainer Jamaïque Vandamme staat samen met Ousmane Diakho in de spits bij Coxyde, dat zich niet wil ingraven. De bezoekers zetten hoog druk.
1
De wedstrijd is vijf minuten later dan gepland van start gegaan.
1
KFCO Beerschot-Wilrijk-Coxyde: 0-0

Leider KFCO Beerschot-Wilrijk ontvangt hekkensluiter KVV Coxyde. De bezoekers zijn wel al vier wedstrijden op rij ongeslagen. Kunnen ze ook iets rapen op het Kiel?