Kielse cultheld wordt minutenlang toegezongen bij terugkeer: "Eén van de mooiste momenten uit mijn carrière"

Koen Frans
Koen Frans vanuit Antwerpen
| 3 reacties
Kielse cultheld wordt minutenlang toegezongen bij terugkeer: "Eén van de mooiste momenten uit mijn carrière"
Foto: © jan mees

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenny Thompson is terug na een wekenlange onbeschikbaarheid en dat zullen ze geweten hebben op het Kiel. Minutenlang scandeerden de Beerschot-supporters zijn naam na zijn invalbeurt tegen Coxyde.

Kenny Thompson sukkelde al enkele weken met een spierblessure, maar mocht tegen Coxyde zijn wederoptreden maken in het elftal van KFCO Beerschot-Wilrijk. Marc Brys bracht hem twintig minuten voor tijd als vervanger voor doelpuntenmaker Jaric Schaessens. "Het vertrouwen van de trainer doet enorm veel deugd", zegt Thompson met een brede smile op zijn gezicht.

Je zou voor minder. Vanaf zijn invalbeurt tot aan het laatste fluitsignaal scandeerden de Beerschot-supporters zijn naam. "Ik weet niet waar het vandaan kwam, maar ik vond het geweldig. Dit komt héél dicht bij de allermooiste momenten die ik in mijn carrière heb meegemaakt", klinkt het bij de sympathieke Antwerpenaar.

Zodra je hier bij de supporters in het hart zit, ga je er nooit meer uit.

"Het was echt fantastisch. Zodra je hier bij de supporters in het hart zit, ga je er nooit meer uit. Of ik wist wat er ging gebeuren als ik zou scoren? Ja, ze zongen dat ze dan het kot in brand gingen steken... (lacht) Ik ben er niet speciaal naar op zoek gegaan. Mijn moment komt nog wel. En ik scoor dan liever in een andere wedstrijd de winning goal dan de 5-0 tegen Coxyde", besluit de Kielse cultheld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties