turTurnhout KV
Maldegem
Datum: 05/09/2004 15:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stadspark Turnhout
Turnhout niet verder dan gelijkspel
Niels Hendriks
| 0 reacties
Turnhout niet verder dan gelijkspel
Foto: © SC

KV Turnhout geraakt ook deze speeldag niet verder dan een gelijkspel, ditmaal werd het 1-1 op eigen veld tegen Maldegem. De titelkandidaat haalt zo amper twee op zes.

Turnhout begon goed en creĆ«erde enkele kansen via Bastiaensen en Versavel maar ook de bezoekers kregen de kans voor de score te openen. En het was ook Maldegem dat eerst wist te scoren. Donna omzeilde Moons en trok strak voor, de goed gevolgde Delporte ronde af, 0-1. De thuisploeg bleef niet achter, Turnhout bleef drukken, kreeg kansen en dat loonde. Versavel schoot op Denijs en in de rebound knalde Jusic staalhard de gelijkmaker binnen.

Op amper twaalf minuten voor affluiten gaf scheidsrechter Stallaert voor een lichte fout op Batsiaensen een strafschop. Bastiaensen zelf trapte maar Denijs ranselde het leer uit doel. In plaats van 2-1 werd het nog bijna 1-2. Demeester en vooral Donna hadden de winninggoal aan de voet maar Horsten hield de netten echter schoon.

Al bij al en gezien het verloop van de wedstrijd een terechte uitslag. Voor Turnhout wordt de match tegen Racing Mechelen nu wel erg belangrijk om de seizoensstart nog wat kleur te geven.