Cappellen
KM Torhout
Datum: 19/09/2004 15:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Jos Van Wellenstadion
Cappellen nipt onderuit tegen Torhout
Stef Hendrickx
| 0 reacties
Cappellen nipt onderuit tegen Torhout
Foto: © SC

Cappellen was te weinig creatief om een vroege achterstand ongedaan te maken. Door deze nederlaag loopt de achterstand op het leidersduo Torhout-Denderhoutem op tot 4 punten.

Torhout startte het beste aan de wedstrijd en kwam ook al snel op achterstand toen Callewaert de bal na een scrimmage tegen de netten kon duwen. De thuisploeg reageerde via een vluchtschot van Devic, maar Vergote stond op de juiste plaats. Kansen waren schaars in een matige partij. Devic bereikte Severeyns, maar zijn kopbal ging over. De beste mogelijkheid was voor Doumbouya na een voorzet van andermaal Severeyns, maar de Guinese Belg besloot onbegrijpelijk over. Op de tegenaanval trof Bevernage de paal en hield Ferket Derycke van de 0-2. Vlak voor rusten kopte Schoenmaekers een inzenden van Severeyns te zwak op doel.

Na de rust had Cappellen meer balbezit, maar het benutte dat te weinig. De beslissende pass was veel te vaak onzorgvuldig, waardoor slechts halve kansen te bewonderen vielen. Severeyns kopte een voorzet van De Keyser op Vergote en Schoenmaekers kon een lange bal van Doumbouya onvoldoende richten. Aan de overzijde kon enkel Vandendriessche nog eens dreigen vanop afstand.

Cappellen kon Torhout, mede door een zwak leidende Cooleman, te weinig in de verlegenheid brengen om de scheve situatie recht te zetten. vele spelers bleven onder hun normale spelniveau dat nodig is om een ploeg als Torhout te kunnen verslaan.