Diegem Sport
lomLommel SK
Datum: 11/12/2004 20:00
Competitie: 2e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Gemeentelijk Sportstadion Diegem
United verslaat Diegem zonder franjes
Niels Hendriks
| 0 reacties
United verslaat Diegem zonder franjes
Foto: © SC

KVSK United heeft de moeilijke uitwedstrijd bij Diegem Sport gewonnen met 0-1. Veel woorden moeten er eigenlijk niet vuil gemaakt worden over de prestatie van de leider in derde B. 

Marcos Pereira scoorde in de achtste minuut nadat Mirek Waligora op rechts was doorgebroken en de bal voor doel bracht waarna Pereira de bal in één tijd in doel devieerde. Daarna was het Diegem Sport dat de hele wedstrijd domineerde zonder veel uitgespeelde kansen te creëren. Toch waren er enkele hachelijke balschermutselingen voor het doel van Boyen maar de nul bleeft op het bord. 

Ondanks de zeer matige prestatie trof KVSK United nog twee maal het doelkader in de tweede helft. Maar alles bij elkaar een gelukkige zege en 21 op 21 voor de Limburgers. Volgende week in de topper tegen OH Leuven zal wel uit een ander vaatje getapt moeten worden.

Doelpunten:
'8 Marcos Pereira (0-1)
Opstelling KVSK United:
Govert Boyen, Erwin Hensen, Frank Machiels, Harm Luyten, Jo Geerinckx, Davy Heymans, Christophe Delande, Filip Haagdoren, Wouter Scheelen, Marcos Pereira en Mirek Waligora ('85 Martijn Plessers)
Opstelling Diegem:
Canoot, De Coster, De Maeyer, De schepper, Jacobs, Stuckens, Van Onsem ('75 Capellen), Yttebroeck ('75 De Groote)