Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Gemeentelijk Sportstadion Diegem
OHL wint derby van Diegem
Niels Hendriks

Dankzij een 0-2 overwinning op het veld van Diegem behoudt OH Leuven met 12 op 12 het maximum en de leidersplaats.

Het wedstrijdbegin was voor Diegem, dat meerdere corners kreeg maar daarop nooit voor echt doelgevaar kon zorgen. Na de felle start van Diegem was de partij in evenwicht. OH Leuven kreeg twee goede kansen in de eerste helft en Diegem één goede op slag van rust, maar beide doelmannen hielden hun netten schoon.

De tweede helft begon aan een zeer matig tempo maar na tien minuten schakelde OHL een tempo hoger. Dit leidde tot de uitsluiting van Cannoot met twee maal geel. Tegen een numerieke minderheid was OHL heer en meester en Axel Vergeylen zorgde met een afstandsschot voor de verlossing. Vijf minuten later zorgde de ingevallen Kevin Spreutels voor zekerheid. In het slotkwartier kregen Vanderelst en Ruytinx nog de kans om de score te doen oplopen maar het bleef 0-2.