Stadion: Stedelijk Sportstadion

Herbeleef Lommel SK - OH Leuven (2e klasse)

Volg de match tussen Lommel SK en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Straks start de eerste eindronde van de tweede klasse. Welke ploeg zal doorstoten? Welke ploegen blijven hangen in tweede? Vanavond kan u bij ons KVSK United tegen OH Leuven LIVE volgen. Bij KVSK United komen Pinxten en Raymaekers terug uit schorsing. Bij OH Leuven is Ruytinx geblesseerd aan de knie, Matton aan zijn enkel en zij zullen de hele eindronde moeten missen. Voor Boyen die geblesseerd is aan de voet en Janssens aan de kuit zullen enkel uit zijn voor de eerste wedstrijden tegen KVSK United. Wij verwachten u omstreeks 20:00 hier bij ons voor de aftrap.
KVSK United: Delande Christophe, Brouwers Davy, Pinxten Harald, Oris Kevin, Eberlé Marc, De Koninck Mike, Van De Weyer Robby, Muyters Tom, Euvrard Vincent, Raymaekers Wim, Scheelen Wouter.
OH Leuven: Omonga Fabrice, De Winne Frederik, Lahousse James, Vastmans Joeri, Ruttens Jonathan, Serville Kévin, Schouterden Nils, Baghdad Sophiane, Francis Stijn, Schoonjans Tail, Brogno Toni.
1
De spelers staat klaar op het veld om de wedstrijd op gang te trappen.
1
De wedstrijd is begonnen !
2
Eerste prik van de wedstrijd is voor de thuisploeg. De Koninck met een goede voorzet die wordt dooergekopt, maar Ruttens pakt gemakkelijk.
4
OH Leuven met een tegenprik. Een voorzet dwarrelt zacht in de handen van Muyters.
6
We zagen de eerste minuten nog niet veel spektakel. Beide ploegen wachten nog af.
8
Eerste hoekschop is voor de bezoekers. De bal wordt kort getrapt, maar wordt makkelijk weggewerkt door de thuisploeg.
10
Eerste vrije trap van de wedstrijd is voor Leuven. Toni Brogno achter de bal, maar die schiet hoog over.
14
Het spel gaat voorlopig op en neer. De thuisploeg dringt wel aan, maar komt niet tot grote kansen. Er worden ook heel wat fouten gemaakt.
16
Eerste hoekschop voor de thuisploeg. Ruttens kan met zijn hand de bal wegduwen.
17
Kans voor Oris, maar Vastans kan een binnenlegger nog net voorkomen.
19
Grootste kans tot nu toe. Bijna een identieke actie als daarnet. Oris besluit hard op Ruttens. Ook Scheelen kan in de rebound niet afwerken.
24
Leuven is nu de betere ploeg. Ze hebben contstant balbezit, maar geraken niet tot aan de goal van de thuisploeg.
26
Goede voorzet van Scheelen. Oris kan vrijstaand inkoppen, maar Ruttens pakt uit met een schitterende save.
28

Goal
Doelpunt van Davy Brouwers (Onbekend Onbekend)

29
De thuisploeg komt dan toch op voorsprong ! Brouwers werkt de bal prima in doel.
31
Oris met een dieptepass naar Scheelen, maar de bal is te hard.
32
Brogno met het schot, maar Muyters is attent en heeft de bal klem.
34
Zo krijgen we nu toch een aantrekkelijke wedstrijd. Beide ploegen gaan op zoek naar meer doelpunten.
35
Leuven krijgt een hoekschop. Die wordt snel weggewerkt. De tegenaanval wordt snel op gang gezet. Oris besluit hard tegen de paal ! Ook Scheelen kan in de rebound niet scoren.
37
United met de grote druk. Brouwers kan alleen op weg naar doel gaan; maar er zit nog een Leuvens been tussen. De daaropvolgende hoekschop wordt door Van De Weyer naar doel gekopt, maar weer wordt de bal weggewerkt.
40
 Gele kaart voor Kevin Oris
De spits krijgt het eerste geel van de wedstrijd na een tackle.
41

Goal
Doelpunt van Toni Brogno (Stijn Francis)
OH Leuven met de verdiende gelijkmaker. Francis met de goede assist tot bij Brogno, die goed afwerkt.
44
De extra tijd gaat in. Het spel ligt wel even stil, want Ruttens ligt op de grond.

Scheidsrechter
Rust
KVSK United en OH Leuven houden elkaar in evenwicht bij de rust. Beiden kregen kansen en kenden enkele betere momenten. Beiden konden ook één keer scoren. United via een own-goal, Leuven via Brogno. Hopelijk volgen er in de tweede helft nog meer doelpunten. Tot binnen een kwartiertje !

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is zonet begonnen.
50
Het is even wachten op een eerste kans. Raeymaeckers kopt recht in de handen van Ruttens.
52
Schoonjans waagt zijn eigen kans na een individuele actie, maar hij had de bal beter afgelegd.
55
 Gele kaart voor Stijn Francis

56
Brogno probeert het van ver, zijn schot gaat over.