Stadion: Stedelijk Sportstadion

Herbeleef Lommel SK - Tubeke (2e klasse)

Volg de match tussen Lommel SK en Tubeke live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Op de derde speeldag van de eindronde gaat leider Tubize in Lommel KVSK United bekampen. KVSK moet winnen om op gelijke hoogte van Tubize komen. Kevin Oris is echter geelgeschorst. Tubize kampt dan weer met een pak blessurezorgen. Hernout en topschutter Njock zijn gekwetst. In de competitie won KVSK beide wedstrijden tegen Tubize.
KVSK United: Muyters Tom, Öcal Ahmet, Beyens Bjorn, Delande Christophe, Pinxten Harald, Eberlé Marc, De Koninck Mike, Van De Weyer Robby, Euvrard Vincent, Scheelen Wouter, Franck Kevin.
Tubize: Berghmans Thierry, Paternotte Jean-Baptiste, Lepoint Christophe, Vandenbroeck David, Diafutua Gauthier, Neels Grégoire, Mununga Joachim, Musumbu Mvuezolo Muscal, Gailly Quentin, Remy Samuel, Brouckaert Yohan.
1
Tubize heeft de wedstrijd op gang getrapt.
4
Vandenbroeck kopt de bezoekers al vroeg op voorsprong. Of toch niet, het doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel.
9
Van De Weyer legt aan, zijn schot wordt gepakt door Berghmans.
15
Voorlopig zijn er nog niet veel openingen. De wedstrijd is nu goed in evenwicht, nadat Tubize het scherpst gestart was .
22
Beyens komt net te laat om een voorzet binnen te tikken.
26
United was via Beyens toch een keertje dicht bij een doelpunt. Voor het overige kabbelt de wedstrijd voort zonder veel kansen.
27
 Gele kaart voor Kevin Franck
Franck haalt Mununga neer en krijgt hiervoor geel.
31
Een vrije trap van Pinxten gaat hoog over.
33
Franck kopt een voorzet van Scheelen staalhard op Berghmans. Zo gaat de bal in hoekschop. United komt toch dichter bij het doel van Tubize.
38
Berghmans duwt een vrije trap in hoekschop. KVSK United voert de druk op en rijgt de hoekschoppen aaneen. Hierop blijft Tubize goed verdedigen.

Scheidsrechter
Rust
KVSK United - Tubize 0-0 bij de rust. Tubize startte het best en zag een vroeg doelpunt afgekeurd. United herstelde het evenwicht al snel en nam het initatief over. Per uitzondering van een paar interventies van Berghmans op het einde ging dat niet echt gepaard met veel kansen. Alles blijft mogelijk in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
47
Een kopbal van Van De Weyer mist kracht om echt gevaarlijk te zijn.
54
De eerste kans uit de tweede periode was voor KVSK United. Het ziet er echter niet naaruit dat er snel een doelpunt gaat aankomen.
57
Een mislukte poging van Diafutua kan niet voor gevaar zorgen. Ondertussen heeft United toch weer wat vuur in de wedstrijd gebracht. Bij de laatste pass loopt het echter net verkeerd. Het is nog steeds wachten op uitgespeelde kansen.
66
Vervangen Bjorn Beyens
Ingevallen Davy Brouwers

Eerste wissel bij United: Beyens gaat eruit en Brouwers komt in de plaats.
70
Vervangen Kevin Franck
Ingevallen Jochen Janssen

Franck gaat naar de kant. Jochen Janssen wordt in de strijd gegooid om het winnende doelpunt af te dwingen.
72
Het spel is toch weer stilgevallen. Tubize zit nog altijd perfect op schema voor een gelijkspel, waarvoor het wellicht naar Lommel is afgezakt.
74
Vervangen Gauthier Diafutua
Ingevallen Benjamin Lambot

Nu ook een wissel bij Tubize: Diafutua eruit, Lambot erin.
75

Goal
Doelpunt van Benjamin Lambot (Onbekend Onbekend)
Tubeke zet even druk en kan enkele keren naar doel schieten. Bij één van de hernemingen maakt Lambot er 0-1 van. Lambot staat amper een minuut op het veld en scoort al een gouden doelpunt.
75
Doelpunt 0-1! Tubize is op voorsprong geklommen.
84
Nog een goede kans voor Van De Weyer. Zijn lob gaat net naast.
87
KVSK United stormt nog naar voren met de intentie een late gelijkmaker te netten. Pinxten jaagt de bal echter hoog over.