Volg de match tussen Lommel SK en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

KVSK United: Muyters Tom, Öcal Ahmet, Beyens Bjorn, Delande Christophe, Pinxten Harald, Franck Kevin, Oris Kevin, De Koninck Mike, Van De Weyer Robby, Euvrard Vincent, Scheelen Wouter.
Antwerp: Elejiko Bobsam, Carratta Francesco, Baert Kevin, Wauthy Kevin, Olguin Luciano, Gbarssin Marc-Antoine, Trenson Matthias, Fränkel Ray, Van Hemert Roel, Glouftsis Stavros, Zarko Jelicic.
6
De eerste kleine kans van de partij is voor de United. Kevin Oris laat de bal net iets te ver van de voet springen om doelman Wauthy te verschalken.
8
een vrije trap voor Antwerp, Carratta trapt de bal hoog over.
9
Een goeie ingreep van United doelman Tom Muyters. Deze onderschept het inzenden van Jelicic net voor de voeten van de aanstormende Glouftsis.
13
De thuisclub komt hier wel erg dichtbij een voorsprong, Delande besluit centimeters naast doel.
14

Goal
Doelpunt van Zarko Jelicic (Onbekend Onbekend)
Jelicic neemt met een geplaatst schot doelman Muyters te grazen.
17
United komt dreigen via Bjorn Beyens, deze ziet zijn uithaal in het zijnet belanden.
19
United blijft voor dreiging zorgen en komt ei zo na op gelijke hoogte. Kevin Oris kan uithalen maar zijn schot gaat via de in buitenspel staande Wouter Scheelen in doel. Het doelpunt wordt afgekeurd.
23
Beyens knalt op aangeven van Kevin Franck enkele meters naast doel.
24
ook Antwerp komt nog eens opzetten. Tom Muyters maakt de kopbal van Glouftsis onschadelijk.
31

Goal
Doelpunt van Kevin Oris (Robby Van De Weyer)
Een hoekschop van Robby Van de Weyer wordt aan de tweede paal door Kevin Oris in doel gekopt.
32
Van Hemert verstuurt een hoge voorzet richting doel. De bal die hoog over alles en iedereen waait komt nog aardig in de buurt van het United doel.
38
Van de Weyer stuurt Beyens diep en knalt de bal voorbij doelman Wauthy. Tot grote spijt van United wordt het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel.
39
Daar was United dicht bij een tweede doelpunt! Zowel Van de Weyer als Beyens komen echter net iets tekort om de schitterend getrapte voorzet van Scheelen in doel te verlengen.
44
Wouter Scheelen wordt diep gestuurt door Oris. Deze plaatst de bal echter over doelman Wauthy op het dak van het doel. Overigens werd de poging afgevlagd voor buitenspel.

Rust
De scheidsrechter fluit de eerste helft ten einde. We gaan rusten met een 1-1 staan op de bordjes na een eerste helft met licht overwicht voor de thuisploeg.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Bij United geen wijzigingen in het elftal, bij Anwerp daarentegen starten Geeroms en Ryan aan de tweede helft.
52
Vervangen Stavros Glouftsis
Ingevallen Emmanuel Kenmogne

Al vrij vlug een derde wissel bij Antwerp
57
Eindelijk de eerste opschudding in deze tweede helft. Een kopbal van Olguin gaat net over doel.
61

Goal
Doelpunt van Luciano Olguin (Roel Van Hemert)
Een knappe aanval via de rechterflank, Van Hemert biedt Olguin een kopkans aan en deze geeft doelman Muyters het nakijken.
62
Vervangen Ahmet Öcal
Ingevallen Marc Eberlé

Meteen een eerste wissel bij United, Eberlé komt Öcal aflossen
65
Antwerp neemt de bovenhand in de partij en komt opnieuw opzetten. Op aangeven van Geeroms kopt Kenmonge net naast doel.
68
Vervangen Kevin Franck
Ingevallen Davy Brouwers

72
Daar was United opnieuw dicht bij de gelijkmaker. Een voorzet van Van de Weyer komt via Delande totbij Euvrard, deze ziet zijn kopbal door doelman Wauthy vanonder de dwarsligger getikt.
74

Goal
Doelpunt van Emmanuel Kenmogne (Onbekend Onbekend)
Een keiharde uithaal van Kenmonge geeft doelman Muyters het nakijken!
79
Vervangen Wouter Scheelen
Ingevallen Sam Vanaken

82
Antwerp staat comfortabel aan de leiding en controleert de partij.
84

Goal
Doelpunt van Luciano Olguin (Onbekend Onbekend)
Over en out voor United want Olguin knalt de bal voorbij Muyters in doel!
87
Beyens knalt op doel waar doelman Wauthy de bal niet onder controle krijgt. Gelukkig springen zijn verdigers hem bij om de bal in hoekschop te ontzetten.