Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Bosuil
Antwerp krijgt fluitconcert over zich heen na nieuw verlies

Antwerp heeft thuis verloren van de nummer zestien in de stand met 2-3. Ondanks een vroege voorsprong plooide The Great Old toch nog in de tweede helft.

Antwerp stond na twee minuten al op voorsprong via Cofie, maar nog voor de rust scoorde De Smet met een kopbal in eigen doel. Tubeke speculeerde vooral op de counter terwijl Antwerp het balbezit kreeg, maar er te weinig mee deed.

Na de pauze maakte Tshibumbu er na geharrewar voor de goal 1-2 van. Tien minuten voor tijd velde Lkoufbi het verdict met een snelle counter (1-3). Even voor het einde scoorde Wamfor de aansluitingstreffer, maar Carvalho liet de wenkende kans op de 3-3 nog liggen. De supporters van de Great Old konden het vertoon amper appreciëren en trakteerden hun ploeg op een fluitconcert. Antwerp kan dit weekend immers verder wegzakken in de stand.