Westerlo: Michaël Cordier, Stijn Minne, Birger Maertens, Kenneth Schuermans, Matthias Trenson, Jarno Molenberghs, Kevin Geudens, Philippe Janssens , Bart Goor, Kevin Vandenbergh, William Owusu.
Antwerp: Björn Sengier, Salomon Nirisarike, Karel De Smet, Nicky Hayen, Luke Giverin, Joren Dom, Sebastjan Komel, Justice Wamfor, Jorn Vermeulen, Omar Bennasar, Jordan Faucher.
Faucher stuurt Komel diep doelman Cordier is eerder op de bal.
Het Kuipje is zo goed als vol gelopen. Lang geleden dat hier zoveel sfeer was.
6
De wedstrijd begint aan een hoog tempo, de bal gaat snel van voet tot voet.
7
De eerste grote kans is voor de thuisploeg: de bal wordt perfect teruggelegd tot bij Owusu in de zestien maar die knalt in het bos van Antwerpse benen.
9
Owusu trapt de voorzet van Vandenbergh ver over. Coach Van Wijk maakt zich boos aan de zijlijn.
11
Het spel gaat goed op en neer, we krijgen hier een aangenaam wedstrijdbegin voorgeschoteld.
13
Vandenbergh gaat neer in de zestien en claimt een strafschop maar ref Van De Velde reageert niet.
15
Grote kans voor Antwerp: Bennassar neemt een voorzet in de grote rechthoek op de slof, de bal wordt net voor de lijn nog gekeerd.
18
Een knal van Vermeulen gaat maar net naast.
22
Halfweg de eerste helft kunnen we stellen dat het balbezit en veldoverwicht voor Westerlo is maar Antwerp is scherp op de counter.
24
 Gele kaart voor Salomon Nirisarike

25
Ingestudeerd nummertje op een vrije trap bij Westerlo; Molenberghs mikt het leer maar net over het doel.
26
Bennassar gaat neer in de zestien maar ook nu laat de ref verder spelen.
27
Wat een misser! Owusu wordt uitstekend vrijgespeeld voor doelman Sengier maar trapt domweg naast.
33
Sengier moet zich reppen op een gevaarlijke terugspeelbal.
34
Ongelooflijk wat Owusu allemaal mist! Vandenbergh speelt hem vrij maar hij mist vanop zo'n 3 meter.
37
De thuisploeg drukt Antwerp op de eigen helft maar door de missers van Owusu staat het nog 0-0.
42
Hoekschop Westerlo maar zonder resultaat voor de thuisploeg.

Scheidsrechter
Rust
Westerlo heeft Antwerp bijna de ganse eerste helft onder druk gezet. Het is enkel door de grote missers van Owusu dat het aan de rust nog 0-0 staat.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Westerlo heeft de tweede helft op gang getrapt.
49
Scherpe counter van de bezoekers nadat Geudens de bal verkeerd kopte. Bennassar besluit vanuit de schuine hoek over.
52
Een omhaal van Goor wordt nog gevaarlijk. Sengier tikt over doel in corner.
52
Owusu en Schuermans gaan net naast de bal op de hoekschop.
55
Westerlo blijft drukken, hoe lang blijft een doelpunt nog uit?
55
Een schotje van Goor maar Sengier kan de bal makkelijk klemmen.
57
Antwerp kan profiteren van een foute pass van Goor maar de voorzet van Bennassar is te hard.
59
Dom probeert het van ver maar de bal gaat zo'n metertje naast de kruising buiten.
60
Het spel gaat opnieuw heel goed op en neer, de intensiteit ligt hoog.
65
Vervangen Birger Maertens
Ingevallen Jeroen Vanthournout

66
Molenberghs met een hele slimme pass tot bij Vandenbergh maar die laat de bal te ver van de voet glippen.
70
Schuermans kopt een hoekschop op de kooi van Sengier.