Stadion: Stayen
Sint-Truiden mengt zich terug bovenin, Roeselare is gered

Sint-Truiden heeft thuis gewonnen van Brussels met het kleinste verschil. Daardoor spelen de Limburgers ook weer helemaal mee bovenin. Ook Roeselare pakte een belangrijke thuiszege tegen Tubeke.

Sint-Truiden – Brussels 1-0

Benjamin Nicaise heeft geen punten kunnen pakken in zijn eerste wedstrijd aan het roer van FC Brussels. De club ging met het kleinste verschil in de boot op bezoek bij Sint-Truiden. Halfweg de tweede helft zorgde Ndoye met een eigen doelpunt voor het verlies van zijn team.

Brussels blijft zo in de hoek zitten waar de klappen vallen, terwijl Sint-Truiden stilaan weer mag dromen van de titel in tweede klasse.

Roeselare – Tubeke 3-0

Roeselare heeft door een 3-0 thuisoverwinning tegen Tubeke een grote stap gezet richting een verlengd verblijf in de Belgische tweede klasse. Vlak voor rust zette Vandenbussche de thuisploeg op voorsprong, iets na rust was de wedstrijd beslist dankzij een goal van Di Lallo. Twintig minuten voor tijd zorgde Kabananga voor het orgelpunt.