Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 31
Stadion: Edmond Machtensstadion
Boussu Dour Borinage wint doelpuntenfestival

Boussu Dour Borinage is op het veld van WS Woluwé met 3-4 gaan winnen. In de stand nadert Dour zo tot op een schamel puntje van Eupen. Eventueel eindrondevoetbal is zo ook nog voor Dour mogelijk. Ook Eendracht Aalst won van Brussels.

WS Woluwé – Boussu Dour Borinage 3-4

WS Woluwé was via Loemba en Farin op een dubbele voorsprong gekomen. In de laatste twee minuten voor de pauze vielen er nog twee doelpunten: Lemoine en Koffi scoorden, waardoor we met een gelijke stand de rust ingingen.

Na de koffie was het tijd voor Ouejdide om zijn duivels te ontbinden en de bezoekers op voorsprong te brengen. Oliveira bracht de thuisploeg terug langszij en toen iedereen dacht dat de wedstrijd in een gelijkspel ging eindigen scoorde El Barkaoui alsnog voor Boussu Dour Borinage.

Dour staat nu op twee punten van Sint-Truiden, dat vierde staat. Als WS Woluwé niet naar eerste klasse zou mogen, kan die plaats nog recht geven op eindrondevoetbal.