Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Edmond Machtensstadion
FC Brussels houdt de drie punten thuis
Christophe van den Boom

FC Brussels bekampte vrijdagavond AS Eupen. De Brusselaars wonnen het duel, maar blijven met vier punten uit zes wedstrijden laatste in het klassement.

Voor Brussels was het vanavond alles of niets en die boodschap hadden ze goed begrepen. Na iets meer dan een halfuur opende Redouan Aalhoul de score. Het was zijn eerste doelpunt voor de tweedeklasser.

Na de goal ging Eupen nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. De thuisploeg kon de voorsprong lang vasthouden, maar tien minuten voor tijd kwam de club uit de Oostkantons toch langszij.

De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen, maar in de laatste minuut van de reguliere tijd stampte Siani toch nog de 2-1 eindstand tegen de netten.

FC Brussels heeft nu vier punten uit zes wedstrijden en blijft onderaan het klassement bengelen. Eupen staat voorlopig op de elfde plaats met zes punten uit evenveel duels.