Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Bosuil
Tubeke deelt nieuwe tik uit aan Antwerp
Timothy Collard

Antwerp heeft zaterdagavond zijn derde opeenvolgende nederlaag geleden. Ditmaal toonde Tubeke zicht sterker op de Bosuil. De oudste club van ons land speelde de wedstrijd uit met amper negen spelers.

Nochtans kon de wedstrijd niet beter beginnen voor de troepen van Jerrel Hasselbaink. Na amper drie minuten spelen opende Manset de score namens The Great Old. Vlak voor rust hingen de bordjes opnieuw in evenwicht na een treffer van Doumbouya.

Even later nog meer slecht nieuws voor Antwerp, wanneer Manset tegen rood aanliep voor een fout die de lijnrechter signaleerde.

Op het uur leek het helemaal over en out voor de thuisploeg, wanneer Dugary Ndabashinze de 1-2 tegen de touwen prikte. Seppe Kil liep ook nog tegen rood aan en negen Antwerpspelers incasseerden nog een derde treffer via Heris. 1-3-nederlaag en zo is het nu écht wel crisis op de Bosuil.