Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stade le Vedette
Lommel verspeelt zekere zege in slotminuten
Timothy Collard

Lommel United is er ook op speeldag drie niet in geslaagd om zijn eerste driepunter te pakken. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de Limburgers, tot Boussu Dour toesloeg in de allerlaatste minuten van de partij.

In de eerste helft leken we lang met een brilscore te gaan rusten, maar het venijn zat hem in de staart van de eerste 45 minuten. Brogno bracht Lommel een minuutje voor affluiten op voorsprong en zo stond het 0-1 bij de rust.

Na de pauze verdubbelde Zinho Gano de score en lange tijd leek Lommel gewonnen spel te hebben op bezoek bij Boussu Dour. In de slotfase schoot de thuisploeg echter wakker. Eerst benutte Stevance een strafschop en twee minuten voor tijd maakte Koffi er nog 2-2 van.

Zo verspeelt Lommel dus de drie punten en telt het na speeldag drie amper één puntje. Boussu Dour staat voorlopig in het linkerrijtje met vier op negen.