Stadion: Bosuil
Ex-speler Van Tornhout snoept Antwerp een punt af
Timothy Collard

Antwerp heeft voor de tweede opeenvolgende keer gelijkgespeeld in Tweede Klasse. De oudste club van ons land beschikte over de beste papieren om aan te knopen met een zege, maar in het slot besliste een ex-speler daar anders over.

De wedstrijd tussen Antwerp en Roeselare bleef lange tijd op slot. Aan de rust stond het nog 0-0. Het was pas op het uur dat de thuisploeg de wedstrijd openbrak. Manset nam het openingsdoelpunt voor zijn rekening.

Lang kon de Great Old echter niet genieten van zijn voorsprong. Amper tien minuten later hingen de bordjes alweer in evenwicht. Dieter Van Tornhout – nota bene ex-Antwerp – prikte de 1-1 tegen de touwen. Die stand stond ook na het laatste fluitsignaal nog op het scorebord.