wezWezet
antAntwerp
0-1
49' Emrullah Güvenç (pen)
Sander De Graeve

Slechts 814 toeschouwers vanmiddag in Wezet voor de partij tegen Antwerp. The Great Old zorgde voor maar liefst 620 van die fans. Na de rust brak de partij open. Antwerp scoorde vijf keer in die tweede helft en keert met een ruime zege huiswaarts.

Door Dirk Pieters

De thuisploeg liet het initiatief aan de bezoekers. The Great Old kreeg enkele degelijke mogelijkheden, maar het vizier stond nog niet op scherp in de eerste helft. Aan de overkant kon enkel Biatour dreigen, maar Sengier stond pal. Rusten deden beide ploegen met een 0-0.

In de tweede helft schoot superturk Guvenc Antwerp al meteen op voorsprong van op de stip na een fout op Tano. Vijf op vijf voor Guvenc die nog geen elfmeter miste. De kop was eraf en Antwerp ging door op het elan. Nirisarike kopte de 0-2 enkele minuten later binnen.

Nog was het niet gedaan. Tano zorgde nog voor het uur voor een derde treffer. Waar bleef Calabro? De man die goed bij schot was de laatste weken knalde de vierde binnen. Ook Visé deed nog mee en kon tien minuten voor tijd de eerredder maken. 1-4 via Biatour. De ingevallen Mombongo maakte er uiteindelijk 1-5 van.