Stadion: King Power at Den Dreef

Herbeleef OH Leuven - Tubeke (2e klasse)

Volg de match tussen OH Leuven en Tubeke live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bij OHL zijn er weinig wijzigingen. Maertens mag nog eens spelen in de plaats van Gorius. Kostovski, Daeseleire en Thamsatchanan zijn nog steeds geblesseerd. Bij de bezoekers uit Tubeke komt Henry opnieuw in de ploeg.
1
OH Leuven-Tubeke: 0-0
1
Voetballen aan den Dreef!
Na een pakkende minuut stilte trekt OHL meteen ten aanval. Maertens knalt een metertje naast.
4
Leuke aanval van OHL, maar Libert kan zijn hoofd net niet genoeg tegen de voorzet van Maertens zetten.
7
De Leuvense storm is snel gaan liggen. Tubeke komt beter in de match.
10

Goal
Doelpunt van Derrick Tshimanga (Joeri Dequevy)
Het staat 1-0 voor OHL. Dequevy snijdt de bal perfect aan en Tshimanga staat op de juiste plaats om de bal in doel te duwen.
13
OHL heeft vertrouwen getankt. Tubeke probeer het eens met een vrije trap, maar Gillekens komt goed tussen.
16
Appel voor hens bij de Leuvenaars, maar Nagtegaal ziet er geen graten in. Even later krijgt OHL toch een vrije trap op een interessante plek.
18
Hubert probeert het
Hubert doe het niet onaardig, maar zijn poging gaat een half metertje naast.
20
Moore kan koppen op een hoekschop, maar de Engelsman gaat te opzichtig over zijn bewaker hangen.
22
Na balverlies zet Kapustka zich goed door, maar het schotje van Hirst is veel te zwak.
25
Tubeke doet nauwelijks mee. Libert stuurt Maertens diep en die houdt daar een hoekschop aan over.
27

Goal
Doelpunt van Ernest Agyiri (Onbekend Onbekend)
Dom balverlies bij Moore. Agyiri omspeelt Gillekens en zet de 1-1 op het scorebord.
32
Tubeke heeft zich meer in de match geknokt na de gelijkmaker. Een hoekschop levert echter niks op.
34
Ba krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd.
38
Kapustka draait goed weg van zijn mannetje, maar zijn pass op Maertens is iets te ver.
41
Er valt nog weinig te zeggen over deze degradatietopper, behalve dan de mooie zonsondergang aan den Dreef.
42
Kapustka krijgt het publiek dan toch eens achter zich met een leuke dribbel. Maar kansen zijn schaars.
43
Tshimanga vindt zich een weg door de Tubeekse defensie, maar zijn schot wordt afgeblokt.

Scheidsrechter
Rust
OH Leuven - Tubeke: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

OHL ontsnapt
Agyiri krijgt een zee van ruimte van de OHL-defensie, maar mist dan onbegrijpelijk.
54
Rood voor Tubeke
Maertens blijft liggen na een stevige fout. Plots komt er een rode kaart. Onduidelijkheid troef.
54
 Rode kaart voor Alassane Toure
Toure moet vroegtijdig gaan douchen van Nagtegaal.
56
Het is nog altijd wat onduidelijkheid wat er gebeurd is. Maertens bleef liggen en pas daarna trekt Nagtegaal rood.
58
We voetballen opnieuw. En OHL komt bijna op voorsprong, maar Defourny houdt zijn ploeg recht.
60
De 60e minuut komt eraan. Die staat helemaal in het teken van de overleden Khun Vichai.
62
Vervangen Jarno Libert
Ingevallen Olivier Myny

65
Invaller Myny toont zich
OHL is ook nog eens gevaarlijk. De kopbal van de ingevallen Myny gaat niet zo ver naast.
66
Aan de overkant test Nemane de vuisten van Gillekens.
68
OHL neemt nu toch vol het initiatief. Het publiek zet zich er vol achter, op zoek naar een nieuwe driepunter.
69

Goal
Doelpunt van Frédéric Duplus (Onbekend Onbekend)
Match gespeeld. Dequevy duikt op voor Defourny en laat de doelman kansloos met een stiftertje.
71
Het ziet er nu wel heel erg slecht uit voor Tubeke. Nog 20 minuten om een achterstand op te halen met een mannetje minder.
72
Hirst mist de 3-1
Hirst laat de 3-1 liggen na een prima inzet van Myny. Wat een kans!