Stadion: Stade Edmond Leburton

Herbeleef Tubeke - KV Mechelen (2e klasse)

Volg de match tussen Tubeke en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Tubeke hoopt met een paar andere aanvallers een goede zaak te doen in de strijd om het behoud. Agyiri start en ook nieuwkomer Cabraja komt aan de aftrap. KVM-coach Vrancken kan opnieuw rekenen op Kaya en kiest voor Togui als vervanger van de geschorste de Camargo.
1
Tubeke-KV Mechelen: 0-0
1
Aftrap gegeven: KVM kan op doelpuntenjacht
Ze zijn er aan begonnen in het Leburtonstadion. Opdracht voor KV Mechelen: winnen en zoveel mogelijk doelpunten maken in de strijd om de tweede periodetitel.
3
Versnelling van Togui
Eerste versnelling van Togui op rechts. De vervanger van de Camargo houdt er een hoekschop aan over.
6
Tubeke laat zich niet onbetuigd in de aanvangsfase. De aanvallen van de thuisploeg lopen tot dusver wel mank aan de Mechelse zestien meter.
9
Kaya mikt naast
Kaya krijgt een afvallende bal in zijn voeten en heeft best wat ruimte. Zijn doorsteekpass komt er niet uit. In tweede instantie kiest Kaya ervoor om af te drukken, maar verder dan een gekraakt schot naast doel geraakt hij niet.
11
Cabraja verlengt een voorzet van Goudiaby met het hoofd in de armen van Verrips.
13
Een schot van Saglik mist het doelkader.
16
KV Mechelen recupereert de bal nu veel sneller en kan daardoor de wedstrijd echt in handen nemen. Een Tubeekse uitbraak via Nemane levert niets op.
20
Goudiaby met een schicht
Achter het schot van Goudiaby zit toch heel wat vaart. De bal zoeft evenwel over de kooi van Verrips.
22
Nog eens een tegenstoot van Tubeke en Agyiri mag randje buitenspel doorgaan. De Ghanees schiet vanuit een scherpe hoek in het zijnet.
25
KV Mechelen houdt het spel breed
Een kwart van de match is al achter de rug en het is nog wachten op de eerste Mechelse kans. Die zal er op een bepaald moment wel komen, want KV Mechelen is nu wel aan het domineren en wil het spel breed houden.
29
Gesloten wedstrijd
Tubeke houdt het in het eerste halfuur goed gesloten. Het lijkt niet echt een doelpuntenfestival gaan worden. Al kan één doelpunt natuurlijk veel veranderen.
31
Verrips moet aan het werk
Bijna viel het doelpunt aan de kant waar je het niet zou verwachten. Op een prima schot van Garlito heeft Verrips een dito redding in huis. De Nederlandse doelman is ook snel genoeg recht om de rebound tegen te houden.
33

Goal
Doelpunt van Gustav Engvall (Laurent Lemoine)
Op een voorzet van Lemoine wordt Engvall even vergeten door de Tubeekse defensie en dat moet je hem niet geven. De Zweed duwt van dichtbij de 0-1 binnen.
37
Storm besluit op Defourny
Storm kan ook eens aanleggen van in het strafschopgebied, maar mikt op de vuisten van Defourny.
41
Wat brengen de laatste minuten van deze eerste helft? Met die voorsprong op het bord heeft KV Mechelen de match stevig in handen. De bezoekers tonen zich vanavond wel heel efficiënt.
44
Goudiaby zet zich nog eens door. Peyre moet in hoekschop werken.
45

Goal
Doelpunt van Nikola Storm (Onur Kaya)
Togui verlengt de aanval met een paar panna's. Kaya komt met de voorzet. Storm verdubbelt de score aan de tweede paal.

Scheidsrechter
Rust
Tubeke - KV Mechelen: 0-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:17
KV Mechelen op schema
Een moeizaam eerste halfuur was het voor KV Mechelen en toch zit het bij de rust helemaal op schema. Malinwa vertoont weer heel wat maturiteit en twee voorzetten vanaf rechts brachten de goals aan. Volgen er nog meer?
46
Hoeveel doelpunten volgen er nog?
De tweede helft is ingezet. Komt KV Mechelen nog in de problemen? Aangezien het slechts één goed kwartier nodig had om 0-2 uit te lopen, lijkt de vraag eerder: hoeveel keer scoort KV Mechelen nog?
47
Bijna de aansluitingstreffer
Of toch... Schuster heeft het zeker nog niet opgegeven. De Fransman trapt net voorlangs.
48
Togui te onbesuisd
En evengoed kon het geen 1-2, maar 0-3 geworden zijn. De Mechelse aanvallers krijgen behoorlijk wat vrijheid. Engvall tikt tot bij Togui, die wild naast schiet.
53
Hopelijk blijven we in het vervolg van deze partij evenveel animo krijgen dan in het begin van deze tweede helft. Daar valt wel voor te vrezen, maar tot dusver gaan beide ploegen nog voor de doelpunten.
57
Saglik gaat nog eens op wandel. De doorsteekpass van de Charleroi-huurling is te hard en bereikt geen ploegmaat.
60
Geen 0-3, maar wat scheelt het
Engvall verschijnt alleen voor doel en pakt uit met een puntertje. De bal rolt tergend traag langs de verkeerde kant van de paal.