Stadion: King Power at Den Dreef

Herbeleef OH Leuven - Union SG (2e klasse)

Volg de match tussen OH Leuven en Union SG live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 39 reacties...

Met de clash tussen OHL en Union staat er alweer een wedstrijd op het menu die de uitkomst van de eerste periode kan bepalen. Leider OHL begint met drie punten meer dan zijn tegenstander aan het duel. Euvrard start met dezelfde elf als tegen Westerlo. Bij Union twee wijzigingen: Kandouss en Ferber komen in het elftal.
1
OH Leuven-Union SG: 0-0
1
Topper in 1B van start!
OHL en Union zijn eraan begonnen.
3
Leuk balletje van Vega naar Ferber. Die laatste loopt buitenspel.
7
Het is Union dat de eerste standaardsituaties in deze wedstrijd weet af te dwingen.
8
Goede voorzet van Kis. Tabekou kopt naast en begaat ook een duwfout.
11
Nog geen kansen in aanvangsfase
De eerste tien minuten in deze topaffiche zijn verlopen zonder doelrijpe kansen. Die van Tabekou was de eerste geweest, maar die werd dus afgefloten.
12
Goede versnelling van diezelfde Tabekou op rechts. De actie krijgt geen vervolg.
15
Union het best gestart
De Brusselaars winnen voorlopig de duels en tweede ballen en kunnen ook het meest naar voren voetballen. Bij Leuven is het nog zoeken en tasten.
18
Een hoekschop blijft even hangen voor het Leuvense doel. Keita haalt uiteindelijk toch weg met een omhaal.
20
Henry draait knap weg en gaat neer aan de achterlijn. Geen strafschop, zegt scheidsrechter Vermeire.
24
Een botsende vrije trap van Aguemon wordt door geen enkele veldspeler meer beroerd. Ook Saussez laat zich niet verrassen.
28
Doelgevaar ontbreekt nog
Ook al had Union tot dusver licht het betere van het spel, concreet doelgevaar is er langs beide zijden voorlopig niet bij. Het kan dus nog de twee kanten op vallen.
35
Mogelijkheden aan rechterzijde
De meeste ruimte en mogelijkheden liggen op de rechterkant voor Union. Alleen is de voortzetting er nog niet gekomen.
37
Een schot van Teuma gaat naast.
40
Krijgen we openingsdoelpunt nog met rust in zicht?
Vincent Euvrard zal niet ontevreden zijn als hij met 0-0 aan de rust kan bijsturen. Voorlopig is het openingsdoelpunt nog niet gevallen, gebeurt dat wel in de laatste minuten van de eerste helft?
42
Sowah duikt slim in de rug van zijn verdediger. De pass van Van Hyfte is net te hard.
45
Verlichting uitgevallen!
Een deel van de verlichting is uitgevallen. Daarom begeeft een strook aan de zijkant van het veld zich in het donker. De match is even stilgelegd.

Scheidsrechter
Rust
OH Leuven - Union SG: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:17
Logische brilscore aan de rust
Lang heeft die stopzetting niet geduurd. De scheids besluit de eerste helft dan maar te beëindigen. Er waren geen doelkansen die naam waardig te noteren. OHL beleefde een moeilijke eerste 45 minuten. Union zocht meer de aanval, maar het liep vaak mis bij de laatste pass.
46
Tweede helft is begonnen
De tweede helft is van start gegaan met dezelfde actoren. Uitkijken of deze topper enigszins los kan komen.
46
Vervangen Casper Nielsen
Ingevallen Roman Ferber

48
Prima inspeelpass van Kis op Nielsen. Meer dan een hoekschop houdt Union er niet aan over.
50
Verrassende botsende trap van Gérard. Henkinet moet zelfs over duwen.
50
Match opnieuw stilgelegd: spelers naar binnen
Daar gaat een deel van de verlichting weer. Het is hetzelfde probleem als voor de pauze.
55
Eigenlijk toch wel erg dat tweemaal hetzelfde zich voordoet en dat bij zo'n topaffiche.
60
De OHL-spelers komen naar buiten, om al even terug op te warmen.
61
Wedstrijd hervat!
Na een oponthoud van zo'n tien minuten is de wedstrijd opnieuw op gang geblazen.
64
En daar gaat de verlichting weer!
De verlichting heeft amper enkele minuten standgehouden. Gaat deze wedstrijd zo uitgespeeld kunnen worden? Voor alle duidelijkheid: de match is opnieuw stilgelegd.