Volg de match tussen Roeselare en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

1
Roeselare - OHL afgetrapt
Roeselare heeft de wedstrijd op gang getrapt.
3
De eerste hoekschop uit de partij is voor de bezoekers. Die levert uiteindelijk niets op.
5
Andzouana trapt een eerste keer op doel, maar zijn schot is veel te centraal om Henkinet te verrassen.
9
Roeselare probeert de wedstrijd in handen te nemen. Een voorzet van de rechterkant gaat aan alles en iedereen voorbij.
13
Ook Nouri probeert het nu eens van ver. Opnieuw zat er te weinig gif in het schot om Henkinet te verrassen.
14

Goal
Doelpunt van Thomas Henry (Onbekend Onbekend)
Roeselare had de wedstrijd in handen, maar het zijn wel de bezoekers die de score openen. Henry straft een misverstand bij de thuisploeg af. 0-1.
19
Na een Leuvense hoekschop, probeert Sowah het van ver. Zijn schot gaat ruim over.
23
Het doelpunt heeft OHL duidelijk deugd gedaan. Het thuisoverwicht van het eerste kwartiertje is weg.
26
Tshimanga haalt hard uit van buiten de zestien. Zijn schot gaat niet eens zo gek ver naast.
31
Aguemon gaaat een paar man voorbij en zet voor. Meer dan een hoekschop levert het niet op.
33
Aguemon zet een tweede rush in op zijn linkerkant. Opnieuw zonder dat er uiteindelijk veel uit voortkomt.
34
Balverlies van Roeselare leidt een tegenaanval in die wat doet denken aan de 0-1. Biebauw komt ver uit zijn doel en lost het op.
38

Goal
Doelpunt van Esteban Casagolda (Onbekend Onbekend)
De gelijkmaker komt wat uit de lucht vallen, maar telt daarom zeker niet minder mee. Casagolda trapt knap binnen van buiten de zestien. 1-1.
40
Roeselare heeft bloed geroken. Andrei Camargo haalt hard uit, Henkinet werkt in hoekschop.
41
Carvalho haalt van ver uit. Zijn bal valt op de kruising. Plots is het al Roeselare wat de klok slaat.
43
We naderen de rust. 1-1 halverwege is best fair te noemen.

Scheidsrechter
Rust
Roeselare - OH Leuven: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Roeselare - OHL opnieuw afgetrapt
De tweede helft van Roeselare - OHL is begonnen.
50
Andzouana zet op één minuut tijd tweee serieuze dribbels in. En of hij er nog zin in heeft
52
De eerste hoekschop uit de tweede helft is voor de thuisploeg, dat de wedstrijd opnieuw in handen heeft sinds de gelijkmaker.
54

Goal
Doelpunt van Kamal Sowah (Onbekend Onbekend)
Roeselare was het beste uit de kleedkamer gekomen, maar het is OHL dat opnieuw op voorsprong komt. Sowah haalt knap uit. 1-2.
59
Roeselare probeert zich nu toch opnieuw in de wedstrijd te knokken. Andzouana blijft bijzonder bedrijvig.
61
Een vrije trap van Rommens belandt in corner. Roeselare is nog lang niet dood.
65
Na een heerlijke pass van Mvuemba, trapt Andzouana op de paal. Roeselare verdient eigenlijk een gelijkmaker.
70

Goal
Doelpunt van Amir Nouri (Onbekend Onbekend)
Daar is de verdiende gelijkmaker voor Roeselare. Nouri wordt knap diep gestuurd en werkt beheerst af. 2-2.
71
Daar is meteen de Leuvense counter. Biebauw pakt de kopbal van Henry.