Volg de match tussen Beerschot en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

1
De bal rolt op het Kiel!
We zijn eraan begonnen. Telt OHL Beerschot definitief uit voor de eerste periodetitel?
5
Beerschot is het beste begonnen aan de wedstrijd. Vancamp kan uithalen, maar zijn schot wordt nog geblokt door een verdediger van OHL.
7
Een hoekschop voor Beerschot, maar de bal van Holzhauser gaat aan de tweede paal buiten.
8
De eerste tien minuten van Beerschot zijn sterk. Vancamp kan uithalen, maar er zit weer een been tussen.
10
Schuermans heeft dom balverlies en daar kan de snelle Tissoudali bijna van profiteren. Het blijft echter 0-0.
11
Nu moet Tshimanga redding brengen op een voorzet van Holzhauser. Beerschot blijft duidelijk de betere ploeg.
13
Weer een vlotte aanval van Beerschot, maar aan de zestien stokt het voorlopig altijd. Echte kansen hebben we nog niet kunnen noteren.
20

Goal
Doelpunt van Mathieu Maertens (Tom Van Hyfte)
Wat een heerlijke assist van Tom Van Hyfte! Hij lobt de bal vanop de eigen helft over heel de verdediging tot bij Maertens. De flankaanvaller trapt eerst nog op Vanhamel, maar in de rebound is de doelman toch geklopt.
22
Beerschot gaat meteen op zoek naar de gelijkmaker. Vancamp heeft een leuke actie in huis, maar Ngawa zit er nog maar eens tussen.
27
 Gele kaart voor Xavier Mercier

29
Als OHL gevaarlijk is, is het via Maertens. Hij komt weer gevaarlijk naar binnen en hij heeft een strakke voorzet in huis, maar zijn bal gaat aan de tweede paal naast.
31
OHL komt er nu iets meer uit. De voorzet van Sowah gaat echter in de handen van Vanhamel.
33
Daar is Beerschot nog eens! Holzhauser heeft een knappe pass in huis richting Noubissi, maar zijn schot gaat rakelings naast.
42
De match is na het doelpunt een beetje stilgevallen. Het lijkt erop dat we met 0-1 zullen gaan rusten.
42
Mijn woorden zijn nog niet koud en bijna scoort Beerschot de gelijkmaker. Saint-Louis trapt de bal in het zijnet.
45
Knappe actie van Noubissi, maar zijn schot komt er niet helemaal uit.

Scheidsrechter
Rust
Beerschot - OH Leuven: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:20
Rust op het Kiel!
We gaan rusten met een 0-1 voorsprong voor OHL.
46
Tweede helft is begonnen!
De tweede helft is begonnen. Kan Beerschot de scheve situatie rechtzetten?
46
Doelpunt van Beerschot afgekeurd!
Noubissi scoort met het hoofd, maar het doelpunt wordt terecht afgekeurd voor buitenspel.
48
Vervangen Xavier Mercier
Ingevallen Yanis Mbombo Lokwa

49
Beerschot is goed uit de kleedkamer gekomen. Noubissi haalt van ver uit, maar Henkinet heeft een knappe parade in huis.
52
Beerschot probeert het eens op de counter. Vancamp geeft de bal op het juiste moment mee met Tissoudali, maar hij trapt op Henkinet.
54
Beerschot kan nu wel kansen creƫren. Tissoudali brengt de bal tot bij Vancamp, maar zijn schot gaat ver naast.
55
OHL probeert het nu ook eens. Sowah haalt uit van ver, maar de bal gaat via een Beerschot-verdediger in hoekschop.
58
Vervangen Dylan Saint-Louis
Ingevallen Loris Brogno

59
Nu probeert Sanusi het eens. Hij kapt zich eerst goed vrij, maar zijn schot gaat over.
61
OHL probeert er op de counter uit te komen. Maertens geeft de bal goed mee met Henry, maar zijn schot is te zwak.
62
Meteen naar de overkant. Holzhauser legt de bal panklaar voor Vorogovskiy, maar zijn schot wordt weggeduwd door Henkinet.
65
 Gele kaart voor Derrick Tshimanga

68
Opnieuw bijna Beerschot! Noubissi heeft opnieuw een goed schot is huis, maar via een OHL-verdediger gaat de bal in hoekschop.
68
 Gele kaart voor Thomas Henry

71

Goal
Doelpunt van Yanis Mbombo Lokwa (Onbekend Onbekend)
Het wordt 0-2! Net zoals in de eerste helft is Beerschot de betere ploeg, maar ze worden op de counter koud gepakt. Mbombo plaatst de bal knap voorbij Vanhamel.
71
Penalty voor Beerschot!
Een verdediger van OHL raakt de bal met de hand. Strafschop!
71
 2e gele kaart voor Thomas Henry
Thomas Henry krijgt twee minuten na zijn gele kaart meteen zijn tweede. Hij moet dus van het veld.
72

Goal
Doelpunt van Raphael Holzhauser
Alles kan terug voor Beerschot, want Holzhauser scoort de 1-2 vanop de stip.